top of page

Het lijkt wel of alles mislukt

Heb je het gevoel dat alles wat je aanpakt mislukt? Vaak komt dit omdat de dingen die je doet niet echt bij je passen. Maar hoe weet je dan wat wel past? 

Ik help je stap voor stap om de blokkades bij je op te sporen zodat het leven je weer toe lacht

Hoe houd ik alle ballen hoog

Ben jij degene bent die thuis alle ballen hoog houd zoals de kinderen, het huishouden, de zorg voor je ouder(s) en de sociale contacten onderhouden? En wordt je dat echt teveel?

Ik leer je keuzes te maken en balans te vinden in je taken als vrouw, moeder, dochter, collega en vriendin

Ik word gepest op de werkvloer

Op de werkvloer komt pestgedrag vaak voor. Je collega's en zelfs je baas kunnen behoorlijk misbruik maken van jouw goedheid. Ze zien niet je werkelijke kwaliteiten en walsen zo over je heen. Ik help je  weer zichtbaar te worden in wie je bent en waar jij voor staat zodat ze jou gaan zien als een sterke en krachtige persoon. 

Plaatje 01.png

Volwassenen

Het lijkt wel of alles mislukt

Ken je dat gevoel dat alles mislukt? Je krijgt de zoveelste afwijzing op die allerleukste vacature, je partner heeft die klus nog niet gedaan terwijl je het al honderd keer gevraagd hebt of de kinderen ruimen hun rommel nog steeds niet op. Je zult je afvragen wat je dan wel moet doen om ze te laten luisteren. Maar beter kun je je afvragen wat je zelf anders kunt doen, hoe je de dingen wel moet aanpakken. Verander de wereld, begin bij jezelf, is de leus maar hoe pak je dat aan. 

Wanneer je de dingen wat liefdevoller bekijkt, met begrip voor de ander maar zeker meer begrip en liefde voor jezelf, zie je je dingen toch net even anders. Die afwijzing op die leuke baan is misschien niet de juiste baan voor jou geweest op dit moment. Misschien moet je eens onderzoeken wat echt bij je past en hoe je anders tegen de dingen aan kunt kijken. 

Met een Tekenavontuur gaan we op een creatieve manier zoeken naar de antwoorden die je nodig hebt. Wat blokkeert je en wat wil je nu echt. 

mandala rode draad-Original_edited.jpg
op zoek naar jouw rode draad? 
Alles mislukt

Hoe houd ik alle ballen hoog

balans-Original_edited.jpg

Je hebt het helemaal voor elkaar; een leuke baan, een fijne partner en kinderen en een gezellige groep vriendinnen en toch knaagt er iets. Je lijkt alles voor elkaar te hebben en toch ben je onrustig, misschien wel eenzaam of alleen maar heel moe. Zou je toch alle ballen hoog willen houden maar 's avonds niet als een frummel doodmoe op de bank willen liggen. Zou je willen dat er 's avonds voor jou eens een kopje thee wordt gezet zodat jij lekker kunt blijven zitten?   Kom dan bij Tekenavontuur op onderzoek naar de onderliggende problemen en leer hoe  je dingen op een zachtere manier kunt aanpakken. Niet door praten maar door doen! 

wil jij dit ook?
Alle ballen hoog houden

Ik word gepest op de werkvloer

Op de meeste werkplekken komt het voor; mensen die gepest worden. Als je denkt dat dit alleen kinderen op school overkomt heb je het helaas mis. Pesten op de werkvloer komt echt veel vaker voor dan je denkt. Bedrijven hebben toch vaak andere doelen dan jij. Tuurlijk houd je je aan je werkafspraken maar soms ontstaat er misverstand of jaloezie.  Na jaren met diezelfde collega werken kan het opeens misgaan. Jullie begrijpen elkaar misschien niet meer zo goed of misschien zit een van jullie niet helemaal lekker in z'n vel waardoor er anders gereageerd word. Je baas kan ook ineens niet meer zo begripvol zijn terwijl hij dat eerst wel was. Vaak merk je in het begin hele kleine veranderingen die langzaam uitgroeien tot ergernissen die zover kunnen oplopen dat je met tegenzin naar je werk gaat. En dat zal thuis ook zijn effect hebben. Zaak is dat je uiteindelijk kiest wat bij jou past, dat je jouw eigen aandeel in deze onder ogen ziet en dit op een liefdevolle manier durft te aan te pakken. 

Zeg jij stop tegen pesten en wil je dit op een creatieve manier aanpakken? 

zwalk opdracht _edited.jpg
Wil jij dat dit stopt?
Pesten op de werkvloer

Alle info op een rijtje

De kosten voor een sessie zijn € 65,00 per uur
Een intake/evaluatiegesprek/verslag € 25,00

Een sessie op locatie kan altijd besproken worden. U betaald dan de sessieprijs per uur + reiskosten

Er wordt gewerkt met mooie materialen en zo maak je jouw eigen unieke werkstuk. Een sessie duurt ongeveer 1 uur maar kan uitlopen als dat nodig is. 

Kleurpotloden

Ik help je, met behulp van de Tekentaal, op een speelse wijze inzichten te krijgen in je oude patronen zodat je deze achter je kunt laten en weer in je eigen Kracht komt 

bottom of page