top of page

Kinderen in een (v)echtscheiding

Te maken met een scheiding en zijn hier kinderen bij betrokken? 

Chaka's tekenen

Benieuwd wat chakra's zijn en wat ze nou eigenlijk met je doen? 

Kunstlessen

Leer alles over de kunstenaar en maak zelf een kunstwerk in de stijl van de kunstenaar

Plaatje 04 (1).png

Lessen

echtscheiding

Wat ga je doen?

Kinderen in een (V)echtscheiding

In een reeks van 6 lessen gaan we met het kind aan de slag om gevoelens te leren (h)erkennen, hoe je staande blijft in deze onrustige tijd, wat het nodig heeft om zich goed te voelen en te leren omgaan met de situatie.

Aan de hand van het verhaal van Kamil de groene Kameleon gaan we tekenopdrachten doen die inzicht geven in hoe jouw kind met de situatie omgaat en wat het nodig heeft om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Wat heeft het kind nodig om bij zichzelf te blijven.

 

 

Alle info op een rijtje

Tijdens deze lessen zullen de kinderen op een ontspannende manier  bezig zijn in een kleine groep waar plezier en aandacht centraal zullen staan en waar ze zich veilig zullen voelen .  De lessen duren elk 1 uur en wordt gegeven in het Atelier (2e verdieping) aan de Anne frankstraat 14 in Waalwijk. 

Prijs voor 6 lessen € 75,00 incl. alle materialen, drinken en wat lekkers

tussen twee relaties staan.jpg

Wat ga je doen?

Misschien heb je al eens eerdere gehoord van chakra's . Het staat voor de levenskrachtgevende levenswielen ofwel de energiecentra die zich in ons lichaam bevinden. Je hebt er 7 en elk chakra heeft zijn eigen gebied in je lichaam. Om je leven in balans te houden en niet ziek te raken moet je ervoor zorgen dat je chakra's goed doorstromen waardoor de energie door het lichaam kan stromen. Door ze in alle rust aandacht te geven ruim je eventuele blokkades op. 

Alle info op een rijtje

Met deze cursus gaan we steeds 1 chakra behandelen. Door middel van mediatie en en informatie over het chakra zullen we steeds het chakra voldoende aandacht geven zodat je leert voelen wat het chakra met jou persoonlijk doet. Eventuele blokkades zullen vrij komen en je zult hier inzichten  over krijgen zodat ze opgeruimd kunnen worden. Daarna gaan we deze volgens de oosterse wijze uittekenen in een mandala. Stap voor stap help ik je daarmee. Bij elk chakra hoort een kleur en daar ga je je mandala mee inkleuren. Het resultaat is echt heel mooi en helpt je om weer lekker in je vel te komen

 Wanneer:   

 De lessen worden 1x in de 14 dagen gegeven  en duren ca. 2,5 uur
 

Prijs voor 7 lessen € 195,00 incl. alle materialen

Chakra's tekenen

2e chakra oosterse stijl.jpg
chakra's

Kunstlessen

Wat ga je doen?

In een reeks van 6 lessen maak je elke les kennis met een kunstenaar en zijn manier van werken. Denk hierbij aan Picasso, Hundertwasser, Kadinsky, Keith Haring etc. Daarna ga je zelf aan de slag en maak je een kunstwerk in zijn of haar stijl. 

 

Kunstlessen

Alle info op een rijtje

Met deze cursus gaan we steeds 1 kunstenaar uitlichten. Ik vertel je over de kunstenaar en zijn manier van werken. Je leert de kenmerken en de materialen waarmee de kunstenaar werkt. Elke les maak je dus kennis met een kunstenaar en maak je een werkstuk in zijn of haar stijl. 

De kunstenaars die aan bod komen zijn o.a. Picasso, Hundertwasser, Kadinsky, Keith Haring en nog 2 verrassingen. 

 De lessen worden 1x in de 14 dagen gegeven  en duren ca. 1 uur
 

Prijs voor 6 lessen € 120,00 incl. alle materialen

Kleurpotloden

Ik help je, met behulp van de Tekentaal, op een speelse wijze inzichten te krijgen in je oude patronen zodat je deze achter je kunt laten en weer in je eigen Kracht komt 

bottom of page