top of page
IMG-0050.jpg

Mijn naam Jeannette Dingemans.

Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben we 3 prachtige kinderen. Naast mijn gezin ben ik altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens deze zoektocht naar mijn eigen Zijn kwam ik terecht op Klooster Lumina, een spiritueel centrum, waar ik diverse opleidingen heb gevolgd, zoals Chakra-en kleurenleer, Mandala's tekenen en de Kabbalah-leer.  Het was een prachtig persoonlijk proces onder leiding van Wilma Kersten. Langzaam leerde ik oude gewoontes los te laten en te begrijpen hoe ik mijn pad moest bewandelen en anderen hun eigen pad moesten lopen.  Dit leidde mij uiteindelijk naar de Opleiding voor Genezend Tekenen in Zutphen waar ik de 4-jarige opleiding heb gevolgd voor Holistisch Tekentherapeut en Tekendocent voor kinderen. Na deze opleiding heb ik bij Tekenen is Meer me verder verdiept in de ontwikkelingsfases van kinderen met de Tekentaal. 

In mijn carrière heb ik een aantal keer te maken gehad met bazen die echt verschrikkelijk waren. Wat een droombaan leek werd door het directielid een nachtmerrie.

De eerste keer dat dit me overkwam liet ik het allemaal gebeuren. Het was echt zo’n superleuke baan dat ik dat niet op wilde geven dus nam ik het voor lief. Tot ik ernstig ziek werd. Ik moest onder ogen zien dat het zo niet langer kon en besloot zelf, met pijn in mijn hart, op te stappen. Ik koos voor mezelf. Ik dacht toen dat dat de beste optie was. Tot het me in een volgende baan weer gebeurde en ditmaal was het hele proces nog heftiger dan eerder. Ik wist dat ik nu niet meer weg moest lopen, ik moest de koe bij de hoorns pakken en de strijd aangaan. Het was een hele heftige periode waarin ik ernstig ziek was en ook het conflict aanging met mijn werkgever. Dankzij de enorme steun van een lieve vriendin, die ik eeuwig dankbaar ben, ben ik door het hele proces heengegaan en begon ik langzaam te zien wat mijn aandeel was en wat de zijne. Er werd me een enorme spiegel voorgehouden maar ik durfde erin te kijken. En langzaam kwam ik tevoorschijn en verdween het grijze negatieve beeld. Langzaam draaide het negatieve proces om naar het positieve. Mensen die aan mijn kant stonden, een operatie die gelukkig goed gegaan was… etc. Na 2 jaar ziektewet kon ik mijn baas en het hele proces loslaten. Ik was van hem af, kon gaan werken aan mijn herstel en voelde me sterker dan ooit tevoren. Ik heb niet opgegeven, heb geleerd trouw te blijven aan mezelf en niet weg te lopen. Uiteindelijk ben ik mijn baas zelfs dankbaar dat hij dit proces met mij was aangegaan. Heel leerzaam en voor mij de transformatie die ik zo nodig had.

Ik sta weer volop in mijn eigen Kracht en geniet van alles wat het Leven biedt. Dankbaar ben ik aan heel veel lieve mensen die mij op dit pad hebben begeleid en gesteund. Met mijn opleidingen en ervaringen wil ik nu graag zelf mensen helpen hun pad weer terug te vinden met behulp van creativiteit en positiviteit.

Plaatje 02.png

Over mij

Kleurpotloden

Ik help je, met behulp van de Tekentaal, op een speelse wijze inzichten te krijgen in je oude patronen zodat je deze achter je kunt laten en weer in je eigen Kracht komt 

bottom of page