top of page

Workshops

Plaatje 03.png

Portret à la Picasso

Wil jij een echte Picasso aan de muur en ben je benieuwd naar jouw 2 kanten? 

Toveren met sjablonen

Een heerlijke workshop waarin je jouw unieke mandala maakt en alles leert over kleuren en kleurtechniek

Kindertekening lezen

In een kindertekening valt heel veel te ontdekken over wat jouw kind bezig houdt?

Wat ga je doen?

Portret à la Picasso

Tijdens deze workshop voor volwassenen leer je alles over Picasso. Met de kenmerken uit de kubistische periode gaan we aan de slag om een (zelf)portret  à la picasso te maken. Er wordt gewerkt met oliepastelkrijt en kleurpotloden. We kijken er ook naar hoe jij gezien wil worden, Welke kenmerken herken je in de tekening? Het lijkt heel ingewikkeld maar stap voor stap leer ik je een echte Picasso te worden! 

Alle info op een rijtje

Tijdens de workshop ga je lekker creatief aan de slag. Trek je oude kleren aan en stap in de wereld van Picasso. Heerlijk ontspannen bezig zijn in een kleine groep waar plezier en aandacht voor jou centraal zullen staan, maar waar je ook inzichten zult krijgen in jezelf.  De workshop duurt ca. 2 uur en wordt gegeven in het Atelier (2e verdieping) aan de Anne frankstraat 14 in Waalwijk. 

Prijs € 22,50 inclusief alle materialen

picasso portret_edited.jpg
Picasso

Toveren met sjablonen

Wat ga je doen?

IMG_5120_edited.jpg

Met behulp van 10 geometrische sjablonen maak je de mooiste mandala's op een makkelijke en speelse manier. Stap voor stap neem ik je mee over het gebruik van de mallen en de opbouw voor jouw eigen ontworpen mandala. Daarna kleuren we de mandala in. Uiteraard krijg je uitleg over kleurtechnieken. Kortom een heerlijke ontspannen en kleurrijke workshop! 

Alle info op een rijtje

Tijdens de workshop ontdek je hoe je heel makkelijk met 10 geometrische sjablonen jouw eigen persoonlijke mandala maakt.  Heerlijk ontspannen bezig zijn in een kleine groep waar plezier en aandacht voor jou centraal zullen staan, maar waar je ook inzichten zult krijgen in jezelf.  De workshop duurt ca. 2 uur en wordt gegeven in het Atelier (2e verdieping) aan de Anne frankstraat 14 in Waalwijk. 

Prijs € 22,50 inclusief alle materialen

Sjablonen

Kindertekeningen lezen

Wat kun je verwachten?

In een kindertekening zit een schat aan informatie. Benieuwd wat jouw kind te "vertellen" heeft in de tekening? 

Breng een tekening van je kind mee en samen kijken we welke beelden jouw kind neerzet en wat de betekenis is. Wat is zijn of haar zwakte maar zeker ook wat de Kracht is van jouw kind. Je krijgt hiervan ook een verslag

Alle info op een rijtje

tekening ik kom in actie (fantasiedier)_edited_edited_edited.jpg

Je komt met een tekening van je kind naar mijn praktijk (2e verdieping) aan de Anne frankstraat 14 in Waalwijk. In een eenmalige bijeenkomst krijg je heel veel inzichten over jouw kind. 

Prijs € 45,00 

Kindertekenig lezen
Kleurpotloden

Ik help je, met behulp van de Tekentaal, op een speelse wijze inzichten te krijgen in je oude patronen zodat je deze achter je kunt laten en weer in je eigen Kracht komt 

bottom of page